online site builder

Theiner ICT tips over
thuiswerken met je gezin

1

Maak gebruik van een headset of oortjes

Laptops zijn voorzien van een ingebouwde microfoon en speaker, maar als je thuissituatie nu druk is vanwege meerdere thuiswerkers dan kun je jezelf veel beter concentreren met gebruik van een headset of oortjes.
Ook voor de andere aan de lijn geeft dat overigens ook een prettiger gesprek.

2

Stimuleer je kinderen om zelfstandig te werken

Van de kinderen wordt momenteel erg veel gevraagd. Er zijn daarom diverse websites met tips of mogelijkheden om de kinderen spelenderwijs te laten leren en opdrachten te maken. Neem eens een kijkje op de website van de Kleuteruniversiteit, Wij Leren, Juf-Milou, Kleuters.basisonderwijs, Juf Sanne en Meester Dennis.

3

Zorg dat je mentaal fit blijft

Blijf contact houden met vrienden, familie en kennissen. Maak een dagindeling en gebruik de pauzes van kantoor om nu een stukje te lopen in huis, in de tuin of een blokje om. En vooral; blijf lachen met elkaar!

4

Blijf niet in je huispak zitten

Iedereen heeft hem wel; dat heerlijke huispak. Prima voor een dagje thuiswerken, maar nu we weken thuis moeten werken adviseren we dit niet alle weken aan te houden. Door het huispak zet je jezelf in een relax stand. Dus trek gewoon de spijkerbroek en blouse aan die je anders naar het werk aan zou doen.

© Theiner ICT B.V. 2020 - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring